Korhosen Lomamökit

Nieminokka

Nieminokka on koko perheen lomanviettopaikaksi loistava, pinta-alaltaan 83 m² talviasuttava mökki mukavuuksin. Sisällä mökissä on tilava tupakeittiö sekä alakerrassa kaksi erillistä makuuhuonetta, wc, suihku ja loistava puusauna. Lisäksi mökissä on nukkumaparvi, joka on varsinkin nuoremman väen mieleen. Nukkumapaikkoja mökiltä löytyy 10 hengelle. Tupakeittiön vuodesohvasta saa vuoteen kahdelle, toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa kaksi erillistä joustinsänkyä. Yläkerran parvella on myös kaksi erillistä joustinsänkyä sekä vuodesohva, josta saa vuoteen kahdelle.

Mökin varustukseen kuuluu perus keittiövarustuksen (kahvin- ja vedenkeitin, uuni, mikroaaltouuni) lisäksi tiskikone sekä pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi, jotka helpottavat isomman porukan lomailua.

Ulkona on grillikota sekä tilava nurmikenttä, jossa mahtuu leikkimään ja temmeltämään isompikin poppoo. Mökin edustalla on aurinkoterassi ruokailuryhmineen ja lepotuoleineen kesäpäivien oleiluun. Rannassa on soutuvene, joka on mökkiläisten vapaassa käytössä. Mökillä on loiva, hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen ranta. Mökin edustalla olevalla järven selällä veden syvyys onkin noin 9 metriä, ja alue on yksi järven syvimmistä.

Hinnasto

Mökit vuokrataan kesäsesongin aikaan (kesä-elokuu) ensisijaisesti koko viikoksi. Sesongin ulkopuolella vuokraamme myös viikonloppuja.

Vaihtopäivä kesällä lauantai. Avaimet ovat noudettavissa saapumispäivänä klo 16 eteenpäin, lähtöpäivänä avainten luovutus klo 12 mennessä.

Kesäviikko alk. 840 €
Sesongin ulkopuolella alk. 655 €/vko sekä 320 €/vkl
Juhannus, joulu ja uusivuosi hinnoitellaan erikseen

Liinavaatteet 15 €/henkilö
Loppusiivous 100 € 
Paljun vuokra on alk. 100 €/2vrk
Perämoottori ja sup-lauda sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Kaksi polkupyörää, soutuvene ja grillikota mökkiläisten vapaassa käytössä.

Otathan mukaan omat liinavaatteet ja pesuaineet sekä WC-paperit. Mökkien varustukseen kuuluu aloitusrullat WC- ja talouspaperia. Liinavaatteet voi halutessaan myös vuokrata erikseen.

Liinavaatteisiin kuuluu lakana,tyynynliina, pussilakana sekä kylpy- ja kasvopyyhe.

Siivous

Loppusiivous ei sisälly hintaan, vaan sen voi halutessaan ostaa erikseen.  Vaikka loppusiivous on ostettu, on mökki jätettävä siistiin kuntoon. Tiskit tiskataan ja laitetaan takaisin paikoilleen, roskat viedään ja tuhkat tyhjätään sekä puukorit täydennetään, jääkaappi tyhjennetään ja mökki jätetään  perussiistiin kuntoon.

Lue tästä tarkempi siivousohje