Korhosen Lomamökit

Niemiranta

Niemiranta on 90-luvulla rakennettu, talviasuttava 62m² mökki perusmukavuuksin. Alakerrassa mökissä on wc, puulämmitteinen sauna sekä suihku, pieni keittiö sekä tupa, jossa levitettävä vuodesohva 2 hengelle. Yläkerran parvella on lisäksi makuupaikat 4-6 hengelle.

Mökki sijaitsee ihanalla, metsäisellä rinnetontilla, ja tällä mökillä pystyy hellepäivistäkin nauttimaan seesteisessä ja puiden varjostamassa ympäristössä. Mökin parhaita puolia on matala, hiekkapohjainen ranta, joka syvenee hitaasti ja loivasti kohti järvenselkää. Mökillä on soutuvene lomalaisten vapaassa käytössä.

Tällä mökillä lemmikit eivät ole sallittuja.

Hinnasto

Mökit vuokrataan kesäsesongin aikaan (kesä-elokuu) ensisijaisesti koko viikoksi. Sesongin ulkopuolella vuokraamme myös viikonloppuja.

Vaihtopäivä kesällä perjantai. Avaimet ovat noudettavissa saapumispäivänä klo 16 eteenpäin, lähtöpäivänä avainten luovutus klo 12 mennessä.

Kesäviikko alk. 575 €.
Sesongin ulkopuolella alk. 510 €/vko sekä 245 €/vkl.
Juhannus, joulu ja uusivuosi hinnoitellaan erikseen.

Liinavaatteet 15 €/henkilö.
Loppusiivous 100 €. 
Paljun vuokra on alk. 100 €/2vrk.
Perämoottori ja sup-lauda sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Kaksi polkupyörää, soutuvene ja grillikatos mökkiläisten vapaassa käytössä

Otathan mukaan omat liinavaatteet ja pesuaineet sekä WC-paperit. Mökkien varustukseen kuuluu aloitusrullat WC- ja talouspaperia. Liinavaatteet voi halutessaan myös vuokrata erikseen.

Liinavaatteisiin kuuluu lakana,tyynynliina, pussilakana sekä kylpy- ja kasvopyyhe.

Siivous

Loppusiivous ei sisälly hintaan, vaan sen voi halutessaan ostaa erikseen.  Vaikka loppusiivous on ostettu, on mökki jätettävä siistiin kuntoon. Tiskit tiskataan ja laitetaan takaisin paikoilleen, roskat viedään ja tuhkat tyhjätään sekä puukorit täydennetään, jääkaappi tyhjennetään ja mökki jätetään  perussiistiin kuntoon.

Lue tästä tarkempi siivousohje